конкурс за вработување

Конкурс за ангажирање проектен/на асистент/ка за ХИВ сервиси

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување проектен/на асистент/ка за ХИВ сервиси, со ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање координатор/-ка за сервиси за сексуално ...

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување координатор/-ка за сервиси за ...
Прочитај повеќе