комисија за спречување и заштита од дискриминација

Мрежата за заштита од дискриминација бара во Комисијата ...

Претставниците на граѓанскиот сектор кои на 18.12.2023 година присуствуваа на ...
Прочитај повеќе

Собранието да избере независни професионалци кои ги исполнуваат ...

На 18.12.2023 година, во салата Борис Трајковски, Собранието на РСМ ...
Прочитај повеќе

Заклучоци од конференцијата „Зајакнување на улогата на Комисијата ...

Мрежата за заштита од дискриминација и Комисијата за спречување и ...
Прочитај повеќе

Соопштение: Бараме Собранието итно да го изгласа новиот ...

Собранието на Република Северна Македонија на 31-та седница закажана за ...
Прочитај повеќе

Собранието итно да ги започне постапките за избор ...

Мрежата за заштита од дискриминација бара од Собранието итно да ...
Прочитај повеќе