избор на членови

Komisioni për parandalimin dhe mbrojtjen nga diskriminimi mbetet ...

Më 21.10.2020 u mbajt mbledhja e Komisionit për çështje evropiane ...
lexon më shumë

Rrjeti për mbrojtje nga diskriminimi kërkon zgjedhje transparente ...

Rrjeti për mbrojtje nga diskriminimi e dënon ashpër vendimin e ...
lexon më shumë