итно донесување

17 parti politike e nënshkruan deklaratën për miratimin ...

Deklaratën për miratimin me prioritet të Ligjit për parandalimin dhe ...
lexon më shumë

Thirrje partive politike për nënshkrimin e deklaratës për ...

Shoqatat e qytetarëve u bëjnë thirrje partive politike, të cilat ...
lexon më shumë