Извештај за одржливост на финансирањето на ХИВ програмите

Во јули 2016 УНДП објави извештај за Република Македонија, како дел од ...
Прочитај повеќе

Истражување на потребите за луѓето што живеат со ...

Година на издавање: декември 2014 Клучни зборови: ХИВ, права, дискриминација, ...
Прочитај повеќе

Бесплатно, доброволно и доверливо тестирање за ХИВ

Година на издавање: 2015 Клучни зборови: ХИВ, тест, младински центри, ...
Прочитај повеќе

Комерцијална Банка е прва компанија со обука на ...

Во изминативе години Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување - ...
Прочитај повеќе

Европска Недела на ХИВ тестирање

https://www.youtube.com/watch?v=b87MOa0X4L8&feature=youtu.be ХЕРА и оваа година се приклучува на Европската Недела ...
Прочитај повеќе

Кампања

Младинските центри „Сакам да знам“ нудат бесплатни и доверливи услуги: ...
Прочитај повеќе