грижи се машки

Завршна конференција „Грижи се машки 2.0“ (видео)

На 22 ноември се одржа завршната конференција на тема „Грижи ...
Прочитај повеќе

Во борбата против насилството врз жените мора да ...

Вчера, 22 ноември, се одржа завршната конференција на тема „Грижи ...
Прочитај повеќе

Конференција „Грижи се машки“ (видео)

На 9 декември, заедно со Реактор – истражување во акција ...
Прочитај повеќе

Соопштение за јавност: Се одржа конференцијата „Грижи се ...

На 9 декември, во организација на Реактор – истражување во ...
Прочитај повеќе