еднакви можности

Сакаш да направиш промени? Стани дел од Групата ...

Групата за застапување за еднакви можности при вработување е составена ...
Прочитај повеќе

Меѓународен ден на Ромите: За Ромките кај нас ...

Педесет години од воспоставувањето на 8 април како Меѓународен ден ...
Прочитај повеќе

„Вработена Ромка – Независна Ромка“ – за секоја ...

Секоја Ромка, сака, може и треба да биде економски силна, ...
Прочитај повеќе