3 декември

Пристапно за сите!

По повод 3 декември, Меѓународниот ден на лицата со попреченост, ...
Прочитај повеќе

За да луѓето со попреченост имаат фајде од ...

По повод 3 декември, Меѓународниот ден на лицата со попреченост, ...
Прочитај повеќе