2020 година

Мониторинг на искористеноста на активните мерки и услуги ...

Жените во Македонија генерално се соочуваат со тешкотии при пристапот ...
Прочитај повеќе

Мониторинг на вработувањето Ромки во државните институции во ...

Родовата рамноправност и унапредувањето на положбата на жените во општеството ...
Прочитај повеќе

Годишен ревизорски извештај за 2020 година

Годишниот ревизорски извештај за работењето на ХЕРА во 2020 година ...
Прочитај повеќе