штип

Училишта без насилство и табуа – неопходни за ...

14 ноември 2023 година - Поаѓајќи од алармантните податоци за ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука за ССО

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Повик за избор на претставници на граѓански организации ...

Општина Штип во рамки на проектот за заштита од дискриминација ...
Прочитај повеќе