човекови права

За тебе се работи! – кампања на младите ...

Овогодишниот Ден на човекови права го посветуваме на женското право ...
Прочитај повеќе

Изјава на ХЕРА млади по повод Меѓународниот ден ...

На Меѓународниот ден на човековите права, ние, младите во ХЕРА, ...
Прочитај повеќе

Започна кампањата „За нација без дискриминација“

[wpdevart_youtube]FA2nry3A3qs[/wpdevart_youtube]Комисијата за заштита од дискриминација заедно со Х.Е.Р.А. - Асоцијација ...
Прочитај повеќе

Обука за сексуално и репродуктивно здравје

Во март 2015 , во рамките на активностите на Платформата ...
Прочитај повеќе

Извештај од истражувањето за можностите за информираност на ...

Поаѓајќи од досегашните истражувања и проценки според кои недоволната информираност ...
Прочитај повеќе