човекови права

Брошура: Што треба да знаеме за сексуално и ...

Оваа брошура е наменета за сите даватели на услуги (здравствени работници, социјални ...
Прочитај повеќе

Изјава на Елизабета Божиноска на 58. седница на ...

На 13 јуни 2016, Елизабета Божиноска се обрати на 58. ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување координатор/ка на проект на определено ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А. – објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Билтен #5: Ромски здравствен медијатор

Пред вас е петтото издание на Билтенот за ромски здравствени ...
Прочитај повеќе

Резултати од проектот Здравјето на Ромите – основно ...

Во рамките на проектот Здравјето на Ромите – основно човеково ...
Прочитај повеќе