човекови права

Процена на знаењето, ставовите, практиките и потребите на ...

ХЕРА и Коалиција „Маргини“ спроведоа истражување со цел да ги ...
Прочитај повеќе

Билтен за семејно планирање бр.7

Пред вас е седмото издание на Билтенот за семејно планирање. ...
Прочитај повеќе

Заклучоци од конференцијата „Унапредување на заштитата од дискриминација“

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување заедно со Коалицијата Сексуални ...
Прочитај повеќе

Повик за избор на претставници на ГО за ...

Општина Струмица во рамки на проектот „Заштита од дискриминација на ...
Прочитај повеќе

Дистанцирање на проф. д-р Беким Кадриу – член ...

По соопштението на Мрежата за заштита од дискриминација по повод ...
Прочитај повеќе

Соопштение по Протестот за зголемување на буџетот за ...

Владата на РМ го скрати договорениот буџет за ХИВ за ...
Прочитај повеќе