ХИВ/СИДА

На Светскиот ден на СИДА – Ефективните превентивни ...

Македонија сѐ уште е земја со ниска стапка на ХИВ ...
Прочитај повеќе

Извештај од истражувањето за можностите за информираност на ...

Поаѓајќи од досегашните истражувања и проценки според кои недоволната информираност ...
Прочитај повеќе