хера

Në luftën kundër dhunës ndaj grave duhet të ...

Dje, më 22 nëntor, u mbajt konferenca përfundimtare me temën ...
lexon më shumë

Gjykata themelore civile vendosi: “Prej nesh për ne” ...

Më 3 shkurt 2022, Gjykata civile Shkup vendosi kundër Shoqatës ...
lexon më shumë

Lajmërim pëe punën e serviseve të HERA për ...

Qytetarë të nderuar, bashkëpunëtorë dhe shfrytëzues të shërbimeve të HERA, ...
lexon më shumë

Trajnimi i parë për EGJS për të rinjtë ...

Prej 10 deri më 13 korrik në Mavrovë u organizua trajnimi i ...
lexon më shumë

Thirrje për pjesëmarrje në trajnim nga fusha e ...

HERA në kuadër të projektit CIVIKA MOBILITAS dhe në programin ...
lexon më shumë

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ...
lexon më shumë