форум театар

Повик за ангажирање на експерт за форум-театар

Х.Е.Р.А. - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Повик за учество во работилници за форум театар ...

Ако сте средношколец/ка од средно училиште од Град Скопје и ...
Прочитај повеќе