УНФПА

Времени препораки за постапување со бремени пациентки за ...

Времените препораки за постапување со бремени пациентки за време на ...
Прочитај повеќе

Информирај се, заштити се!

КОВИД-19 е сериозно заболување и секој од нас треба да ...
Прочитај повеќе

Ја потпишавме Глобалната декларација за абортус!

Во пресрет на Самитот во Најроби кој се одржува од 12-14 ноември, ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување проектен/на асистент/ка на определено време

Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе