телесна попреченост

Потребите се човечки, а не посебни – и ...

Сексуалните права се универзални човекови права засновани на вродената слобода, ...
Прочитај повеќе

Репродуктивното здравје кај жени со телесна попреченост

Година на издавање: 2014 Клучни зборови: репродуиктивно здравје, телесна попреченост, ...
Прочитај повеќе