стари лица

Конкурс за учество на обука за негуватели за ...

Социјалното претпријатие „Нега Плус“ ги повикува сите заинтересирани да се ...
Прочитај повеќе

Конкурс за учество на обука за негувател(к)и за ...

Општина Кисела Вода и нашето социјално претпријатие „Нега Плус“ објавуваат ...
Прочитај повеќе

„Нега Плус“ бара негувателки!

„Нега Плус“ e социјално претпријатие кое нуди професионална грижа и ...
Прочитај повеќе