ССО

Сакаш да станеш дел од тимот на врснички ...

ХЕРА, во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

Лекари, социјални работници, правници, психолози и специјални едукатори ...

15 септември, Скопје - Едногласно барајќи од Владата на Република ...
Прочитај повеќе

Со сеопфатно сексуално образование до здрава и информирана ...

Врсничкото насилство е секојдневна реалност. Токму затоа за него мора ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање на преведувач за прирачник ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе