СПИ

Започнува пролетната Европска недела на тестирање за ХИВ ...

Од 17 до 24 мај, под мотото „Тестирај. Лекувај. Превенирај“, се ...
Прочитај повеќе

Кампања

Младинските центри „Сакам да знам“ нудат бесплатни и доверливи услуги: ...
Прочитај повеќе