социјално претпријатие

Конкурс за обука на обучувачи за социјално претприемништво

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора Конкурс ...
Прочитај повеќе

Анализа на потребите за развој на социјални претпријатија ...

Социјалното претприемништво во Македонија сѐ повеќе се гледа како алтернативен и иновативен модел ...
Прочитај повеќе

„Нега Плус“ – затоа што и Ромките се ...

Водена од својата социјална мисија, односно желбата да го подобри ...
Прочитај повеќе

Повик за учество до граѓански организации за инфо ...

Почитувани претставници од граѓанските организации, Во периодот од 14 до ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Повик за консултанти

Повикот за сите три позиции е продолжен до 03 март ...
Прочитај повеќе

Анкета за испитување на потребите од услуги за ...

За потребите на социјалното претпријатие за грижа и нега на стари ...
Прочитај повеќе