социјална економија

Повик за пријавување на Форум на социјални претпријатија

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, продолжува да ...
Прочитај повеќе

Анализа на потребите за развој на социјални претпријатија ...

Социјалното претприемништво во Македонија сѐ повеќе се гледа како алтернативен и иновативен модел ...
Прочитај повеќе