социјален работник

Оглас за вработување на социјален работник во Првиот ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува оглас ...
Прочитај повеќе

Конкурс за социјален/на работник/чка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Првиот семеен центар на Град Скопје има потреба ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе