соопштение

Пресудата против Аида Чоровиќ – застанување на страната ...

Феминистичката антифашистичка мрежа – ФАМа [1] изразува револт поради пресудата ...
Прочитај повеќе

Платформа за ХИВ: Државата мора да ги зголеми ...

1 декември 2023 година – И покрај тоа што денес ...
Прочитај повеќе

Училишта без насилство и табуа – неопходни за ...

14 ноември 2023 година - Поаѓајќи од алармантните податоци за ...
Прочитај повеќе

Граѓанскиот сектор алармира за односот на Владата кон ...

Скопје, 30 јануари, 2023 г. – Граѓанските организации кои се ...
Прочитај повеќе