Собрание

Kuvendi e fshehu konkursin për Avokatin e Popullit ...

Kuvendi i RMV në mënyrë jashtëzakonisht jotransparente dhe keqdashëse e ...
lexon më shumë

Urgjentisht Kuvendi ta fillojë procedurën për zgjedhjen e ...

Rrjeti për mbrojtje nga diskriminimi kërkon urgjentisht nga Kuvendi të ...
lexon më shumë