сида

Соопштение: Граѓанскиот сектор клучен во откривањето на новите ...

По повод 1 декември, Светскиот ден на СИДА, Платформата за ...
Прочитај повеќе

Реакција на Платформата за ХИВ по изјавата на ...

Реакција на Платформата за ХИВ Министре Тодоров со аргументи, а ...
Прочитај повеќе

Соопштение по Протестот за зголемување на буџетот за ...

Владата на РМ го скрати договорениот буџет за ХИВ за ...
Прочитај повеќе

Заклучоци по јавната расправа на Комисијата за здравство ...

Собранието на РМ го отвори прашањето за  моделите и можностите ...
Прочитај повеќе