се извинувам што пречам на часот

Чук, чук, извинете што пречам на часот, ССО ...

Изминува уште една година без сеопфатно сексуално образование (ССО) во ...
Прочитај повеќе

Сексуалното образование да се изучува како изборен предмет ...

На конференцијата за сеопфатно сексуално образование (ССО) „Чук чук, се ...
Прочитај повеќе