сеопфатно сексуално образование

Училишта без насилство и табуа – неопходни за ...

14 ноември 2023 година - Поаѓајќи од алармантните податоци за ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука за врснички едукатори

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, во рамките ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за изработка на видеоспотови

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Родители, отворете очи: Лагите за сеопфатното сексуално образование ...

Лажните информации за сеопфатното сексуално образование без престан ги пласираат ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Повик за ЛГБТИ млади за учество на викенд-обука ...

Во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе