семејни лекари

Препораки за поттикнување на давањето услуги за СРЗ ...

Препораките за поттикнување на давањето услуги за сексуално и репродуктивно ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање евалуатор на проектот „Семејни лекари ...

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора повик ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува јавен ...
Прочитај повеќе