сексуално преносливи инфекции

Брошура за сексуално преносливи инфекции на знаковен јазик

Во отсуство на адаптирани и приспособени едукативни материјали, повеќето од ...
Прочитај повеќе

Започнува пролетната Европска недела на тестирање за ХИВ ...

Од 17 до 24 мај, под мотото „Тестирај. Лекувај. Превенирај“, се ...
Прочитај повеќе

Машко сексуално здравје

Година на издавање: 2011 Клучни зборови:  Сексуално машко здравје, спортист, сексуално ...
Прочитај повеќе