сексуално образование

Reagim: Kisha më larg të drejtave të gruas!

Në një shtet laik, mendimi i Kishës është i parëndësishëm ...
lexon më shumë

Broshura “EGJS na mëson për shëndetin”

Prindërit janë hallka më e rëndësishme në zhvillimin e fëmijëve ...
lexon më shumë

Thirrje për pjesëmarrje në trajnim nga fusha e ...

HERA në kuadër të projektit CIVIKA MOBILITAS dhe në programin ...
lexon më shumë

Gjeneratë e re e edukatorëve moshatar për EGJS

HERA për çdo vit organizon trajnim për edukatorët moshatar me ...
lexon më shumë

EGJS funksionon!

EGJS, çka? EGJS është edukim gjithëpërfshirës seksual. EGJS është proces ...
lexon më shumë

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale ...
lexon më shumë