сексуално и репродуктивно здравје

Kumtesë: Edukimi dhe braktisja e praktikave të dëmshme ...

13 prill 2023 – Shkalla e shtatzënisë së paplanifikuar tek ...
lexon më shumë

Broshura për shëndetin seksual dhe riprodhues gjatë KOVID-19

COVID-19 është sëmundje serioze dhe secili prej nesh duhet të ...
lexon më shumë

Me rastin e 26 shtatorit, të rinjtë e ...

Dita ndërkombëtare e kontracepsionit, e cila globalisht shënohet çdo 26 ...
lexon më shumë

Në shënimin e 21 marsit, Dita botërore e ...

Sot është Dita botërore e personave me sindromin Daun. 21 ...
lexon më shumë

EGJS funksionon!

EGJS, çka? EGJS është edukim gjithëpërfshirës seksual. EGJS është proces ...
lexon më shumë

Kumtesë me rastin e 28 Shtatorit – Dita ...

Qeveria e re në vitin 2017 duhet ta ndryshojë Ligjin ...
lexon më shumë