сексуално и репродуктивно здравје и права

Родовите прашања и СРЗ во Развојната агенда по ...

Родовата еднаквост и оснажувањето се меѓу највисоките Милениумски развојни цели, ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2014 година

Годишниот извештај може да го преземете тука
Прочитај повеќе

Комерцијална Банка е прва компанија со обука на ...

Во изминативе години Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување - ...
Прочитај повеќе

Порака од младинската група на ХЕРА по повод ...

Правото на здравје е универзално човеково право. Според дефиницијата на ...
Прочитај повеќе

Љубов само по часови

Година на издавање: 2010 Клучни зборови:  сеопфатно сексуално образование, потреби, ...
Прочитај повеќе