сексуално и репродуктивно здравје и права

Секоја жена има право на здрава бременост!

Брошурата за пренатална заштита е наменета за сите жени, бремени ...
Прочитај повеќе

Изјава на Елизабета Божиноска на 58. седница на ...

На 13 јуни 2016, Елизабета Божиноска се обрати на 58. ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2015 година

Ни претставува големо задоволство да го споделиме со вас годишниот ...
Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ПОНУДИ За изработка на финансиски план ...

ПОЗАДИНА Младинските центри за сексуално и репродуктивно здравје „Сакам да ...
Прочитај повеќе

Слем поезија за Глобалниот ден за акција за ...

Низ вековите нејзината примараност била деца раѓање во случај да ...
Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКА ЗА ВРСНИЧКИ ЕДУКАТОРИ

  ХЕРА во рамките на својата програма за неформално сеопфатно ...
Прочитај повеќе