сексуално и репродуктивно здравје и права

Повик за учество на обука за врснички едукатори

ХЕРА во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука од областа на ...

ХЕРА во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

Декларација за измена на Законот за прекинување на ...

10 политички партии се обврзаа за измена на Законот за ...
Прочитај повеќе

Започнува Европската недела на ХИВ тестирање (18-25.11.2016)

ХЕРА по трет пат се приклучува на Европската недела на ...
Прочитај повеќе