сексуално и репродуктивно здравје и права

Повик за понуди: Консултант за спроведување на истражување ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

ХЕРА добитник на Civica Mobilitas институционален грант

ХЕРА е една од 12-те организации кои добија поддршка од ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Повик за ангажирање на правен советник

Здружение Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, во рамки на ...
Прочитај повеќе

Реакција на Иницијатива на жени од Шуто Оризари по ...

Над 600.000 евра предвидени за изградба на базен, а само ...
Прочитај повеќе

Извештај од консултативниот процес со младите од клучните ...

Извештајот пред вас е резултат на консултативниот процес кој се ...
Прочитај повеќе