сексуално и репродуктивно здравје и права

Gjeneratë e re e edukatorëve moshatar për EGJS

HERA për çdo vit organizon trajnim për edukatorët moshatar me ...
lexon më shumë

Kumanova, Shtipi dhe Strumica me trupa lokale koordinuese ...

Nëse është e zakonshme, nuk do të thotë se është ...
lexon më shumë

HERA fituese e grantit institucional të Civica Mobilitas

HERA është një nga 12 organizatat të cilat fituan mbështetje ...
lexon më shumë

Thirrje për pjesëmarrje në trajnim në fushën e ...

HERA në kuadër të programit të vet për edukim joformal ...
lexon më shumë

Përmirësimi i statusit të popullatës rome përmes realizimit ...

Më 05.12.2016, bashkë me UNFPA dhe UNICEF u mbajt takim ...
lexon më shumë

Deklaratë për ndryshimin e Ligjit për ndërprerjen e ...

10 parti politike u obliguan për ndryshim të Ligjit për ...
lexon më shumë