сексуално и репродуктивно здравје и права

КОНКУРС за практикант во ХЕРА

На крајот од 2016 година ХЕРА започна со нова програма ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2016 година

Пред вас е годишниот извештај на ХЕРА за 2016 година. ...
Прочитај повеќе

Заклучоци од конференцијата „Унапредување на заштитата од дискриминација“

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување заедно со Коалицијата Сексуални ...
Прочитај повеќе

Во одбележување на 21 март, Светски ден на ...

  Денес е светски ден на лицата со Даунов синдром.  ...
Прочитај повеќе

Билтен за здравствени работници #1

Пред вас го имате првото издание од Билтенот наменет за информирање ...
Прочитај повеќе

Нова генерација ССО врснички едукатори

ХЕРА секоја година организира обука за врснички едукатори со цел ...
Прочитај повеќе