сексуално и репродуктивно здравје и права

Trajnimi i parë për EGJS për të rinjtë ...

Prej 10 deri më 13 korrik në Mavrovë u organizua trajnimi i ...
lexon më shumë

Buletini për planifikim familjar 7

Para Jush gjendet botimi i shtatë i Buletinit për planifikim ...
lexon më shumë

Thirrje për pjesëmarrje në trajnim nga fusha e ...

HERA në kuadër të projektit CIVIKA MOBILITAS dhe në programin ...
lexon më shumë

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ...
lexon më shumë

Avancimi i mbrojtjes nga diskriminimi

Asociacioni për edukim shëndetësor dhe hulumtim bashkë me Koalicionin për ...
lexon më shumë

Në shënimin e 21 marsit, Dita botërore e ...

Sot është Dita botërore e personave me sindromin Daun. 21 ...
lexon më shumë