сексуално и репродуктивно здравје и права

Усвоени заложбите на Меѓународната конференција за население и ...

Во пресрет на Самитот за Меѓународната конференција за население и ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Прва обука за ССО за млади од партнерски ...

Од 10ти до 13ти јули во Маврово се одржа првата ...
Прочитај повеќе

Билтен за семејно планирање бр.7

Пред вас е седмото издание на Билтенот за семејно планирање. ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука од областа на ...

ХЕРА во рамките на проектот ЦИВИКА МОБИЛИТАС и на својата ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Конкурс за вработување координатор/ка на проект ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А. – објавува конкурс ...
Прочитај повеќе