сексуална ориентација

Документ за јавни политики: Насилството врз ЛГБТИ младите ...

Во текот на 2020 година, за време на карантинот, спроведовме ...
Прочитај повеќе

Соопштение за медиуми: Во пресрет на новиот закон ...

Комисијата за заштита од дискриминација утврди вознемирување и поттикнување на ...
Прочитај повеќе

Интерпартиска парламентарна група ќе ги унапредува правата на ...

Денеска (23 февруари 2018 година) во Собранието на Република Македонија ...
Прочитај повеќе

Проценка на потребите за градење на капацитет на ...

Дискриминацијата врз основа на сексуалната ориентација и родовиот идентитет и ...
Прочитај повеќе

Општество, род, сексуалност, сексуално здравје и МСМ во ...

Спроведено во општество со многу ниска преваленца на ХИВ, каде ...
Прочитај повеќе