сакам да знам

Конкурс за ангажирање координатор/-ка на Младинскиот центар „Сакам да ...

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на координатор/-ка (менаџер/-ка) ...
Прочитај повеќе

Отворен е првиот младински центар „Сакам да знам“ ...

Младите во Куманово ќе можат да добијат бесплатни психолошки советувања, ...
Прочитај повеќе

Конкурс за координатор/-ка на младинските центри „Сакам да ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Сите имаме ХИВ-статус. Го знаеш ли својот?

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување по четврти ...
Прочитај повеќе

Потребите се човечки, а не посебни – и ...

Сексуалните права се универзални човекови права засновани на вродената слобода, ...
Прочитај повеќе

Саботна ХЕРА

Ако сакате да дознаете повеќе за она што ХЕРА сиве ...
Прочитај повеќе