Ромски здравствен медијатор

Инфо-брошура за туберкулозата (РЗМ)

Година на издавање: 2011 Клучни зборови:  туберкулоза, бактерија, пренос, Ромски здравствени ...
Прочитај повеќе

Локална трибина ромски здравствени медијатори

На 11 април во Младинскиот центар на ХЕРА„ Сакам да ...
Прочитај повеќе

Што е тоа ромски здравствен медијатор?

Што е тоа ромски здравствен медијатор (РЗМ)? Во што може ...
Прочитај повеќе