родово буџетирање

Родова проценка на социјалните политики и буџети на ...

Оваа студија за родова проценка го анализира спроведувањето на социјалната ...
Прочитај повеќе

Национална конференција: Родово одговорно буџетирање на локално ниво

Пријавувањето за конференцијата е одтворено до 15 октомври. Loading...
Прочитај повеќе