родова рамноправност

Мониторинг на искористеност на активните мерки и услуги ...

Жените во Македонија генерално се соочуваат со тешкотии при пристапот ...
Прочитај повеќе

Мониторинг на вработувањето Ромки во државните институции во ...

Родовата рамноправност и унапредувањето на положбата на жените во општеството ...
Прочитај повеќе

Отворено писмо до политичките партии, подносители на листите ...

Платформата за родова еднаквост ги повикува подносителите на листите на ...
Прочитај повеќе