родители

Родители, отворете очи: Лагите за сеопфатното сексуално образование ...

Лажните информации за сеопфатното сексуално образование без престан ги пласираат ...
Прочитај повеќе

Кампања: Што велат родителите за #ССОнаКлупа?

Вкупно 85 ученици ја слушаа пилот-програмата за сеопфатното сексуално образование. ...
Прочитај повеќе

Брошура „ССО нѐ учи за здравје“

Родителите се најважната алка во развојот на децата за време ...
Прочитај повеќе

Љубов само по часови

Година на издавање: 2010 Клучни зборови:  сеопфатно сексуално образование, потреби, ...
Прочитај повеќе