РЗМ

Локална трибина ромски здравствени медијатори

На 11 април во Младинскиот центар на ХЕРА„ Сакам да ...
Прочитај повеќе

Инфо-лист за ромските здравствени медијатори

Година на издавање: 2012 Клучни зборови: Ромски здравствени медијатори, имиња, ...
Прочитај повеќе