репродуктивно здравје

Системските предизвици кај Ромките во остварување на здравствените ...

Дискриминацијата, општествените стереотипи и стигмата се најчестите причини поради кои ...
Прочитај повеќе

Брошура: Репродуктивното здравје пред сè!

Одржувањето на сексуалното и репродуктивното здравје на жените има големо ...
Прочитај повеќе

ХЕРА и Центарот за семејна медицина со поддршка ...

Жените и девојките во репродуктивен период од овие региони, а ...
Прочитај повеќе