реакција

Реакција: Омаловажувањето и омразата не се патриотски вредности

Изложеноста на неточни содржини и говор на омраза, коишто сѐ ...
Прочитај повеќе

Реакција: Уште еден фемицид поради непостапување на институциите!

Згрозени од најновиот случај на фемицид, кога во Кочани жена ...
Прочитај повеќе

Родители, отворете очи: Лагите за сеопфатното сексуално образование ...

Лажните информации за сеопфатното сексуално образование без престан ги пласираат ...
Прочитај повеќе

Реакција: Бараме од надлежните институции да постапат по ...

Откако во јавноста излезе веста за 24-годишна жена од радовишкото ...
Прочитај повеќе

Реакција: Македонија треба да биде општество еднакво за ...

28 јуни 2023 година - Платформата за родова еднаквост, Мрежата ...
Прочитај повеќе

Реакција: Функцијата градоначалник на општината не е да ...

Ние, членките на Платформата за родова еднаквост, сме згрозени од ...
Прочитај повеќе